Лесното застраховане е онлайн
0700 4 24 24
на цената на един градски разговор
blog title
11 Декември 2017

Спокойствие при всяко пътуване от „Алианц България“

Утре тръгваме!

 

Всички обичаме да чуваме това разнообразие на ежедневието. Утре тръгваме на път, особено през зимата, носи дух на приключение, откриване на нови места и хубави емоции. За да се радваме на пътуването без излишни грижи от „Алианц България“ имат неустоимо предложение:

 

застраховка „Помощ при пътуване – Автоасистанс“.

 

Полицата осигурява и заплаща организиране на техническа помощ, ако автомобилът се повреди или претърпи пътен инцидент, след който не може да се движи и транспортиране до най-близкия сервиз. От „Алианц“ ще се отзоват за смяна на спукана гума или ако не можете да запалите заради проблем с акумулатора. При пътен инцидент всички пътници в колата ще бъдат закарани до най-близкото населено място, от което могат да се приберат у дома с обществен транспорт.

 

За пострадалите се осигурява превоз до център за спешна помощ, а след като приключи лечението – и специализиран транспорт до дома при нужда.

 

В случаите, когато се налага преспиване на хотел, „Алианц България“ ще поеме и този разход

 

до лимита, уговорен в полицата.

 

Компанията разполага със 120 автомобила в цялата страна, които могат да реагират бързо на всеки сигнал денонощно, без почивен ден. Ако е необходимо ще ви изпратят друг шофьор, който да кара автомобила след инцидент.

 

 

При тежки инциденти компанията поема разходи за бракуване на колата, както и разходи за паркинг до три дни, когато се налага дълъг ремонт.

 

Застраховката има три различни нива на покритие:

 

 

 

 

Автоасистанс“ предлага гъвкавост на клиентите – полицата може да е за 14 дни, 1 месец, 3 месеца, 6 месеца или 1 година.

 

"Авто Асистанс" от Алианц е достъпен с едно натискане на бутона, бързо и лесно, в добавка към поръчката на застраховка "Гражданска отговорност на автомобилистите": 

 

Калкулатор застраховка "Гражданска отговорност"

add-assistance-to-order.jpg

Застраховката можете да поръчате лесно и само за минути онлайн, с безплатна доставка в цялата страна.