Лесното застраховане е онлайн
0700 4 24 24
на цената на един градски разговор
blog title
14 Декември 2016

„Алианц България“ изкушава с промоция „Автоасистанс“

Пада ли цената на задължителната застраховка „Гражданска отговорност“ или се покачва?

Колко ще ми вземат тази година и дали колата, която искам да си купя, няма да ми излезе с много скъпа полица? Всички собственици на автомобили поне веднъж са си задавали подобни въпроси.
Един от най-удобните начини е да използваме калкулатор за „Гражданска отговорност“. Изискват се само базови данни за собственика и автомобила – обем на двигателя, област на регистрация, предназначение на превозното средство. Калкулаторът ще покаже веднага крайната цена, която е валидна до три дни след изчислението.

Това не означава, че след седмица ще е различна, но е възможно да има преизчисление заради смяна на критерии, актуализиране на премиите или събитие, което да промени рисковата група. От „Алианц България“ ще предлагат и още едно удобство за клиентите, които са купили „Гражданска отговорност“ до края на февруари 2017 г., могат да си купят

„Автоасистанс“ само за 5 лв. доплащане.


Тази допълнителна клауза осигурява пътна помощ при нужда – поправка на място, транспортиране до сервиз, транспорт на пътниците при нужда, хотелско настаняване, както и превоз до спешен медицински център. „Автоасистанс“ дава и специализират транспорт на пострадали при катастрофи след изписване от болница. Ако сте избрали застрахователен продукт на Алианц, единственото, което трябва да направите при събитие е да се обадите на тел. 0800 13 014 – услугите са денонощни. При нужда от помощ в чужбина телефоните са 02/950 50 10; 950 50 11 и 0897 337 707. 
Aвтокаско

Застраховка автокаско автомобила инс