За теб и твоя автомобил – една различна застраховка на страхотна цена от Colonnade | 24ins.bg
Лесното застраховане е онлайн
0700 4 24 24
на цената на един градски разговор
blog title
3 Август 2019

За теб и твоя автомобил – една различна застраховка на страхотна цена от Colonnade

Вече можете да си спестите притеснението, че ви няма ключовете или документите!

 

За кого е тази застраховка?

 

С едно изречение: Това е застраховка за всички собственици на автомобили!

 

Защото на много от нас ни се е случвало – да не можем да си намерим ключовете и да се притесняваме, докато ровим из джобове и чекмеджета. Или да изпаднем в паника, защото портфейлът с всичките ни документи, го няма!

 

За по-малко от 1 стотинка на ден, с „Аз и Автомобила“ можете да си подарите доза спокойствие и да си осигурите покритие за:

 

 

С „Аз и Автомобила“ няма да ви излезне скъпо, дори и да сте малко разсеяни.

 

Пълната информация за продукта, детайлите на застрахователните покрития и обезщетенията, които бихте получили, можете да разгледате тук.

 

За съдействие и съвет във връзка със застраховката, на ваше разположение е и денонощната линия за клиенти на 24ins.bg – 0700 4 24 24 или от секцията “Контакти”.

 

Как можете да си купите застраховката?

 

Аз и Автомобила“ се предлага само за клиентите на 24ins.bg и само онлайн.

 

Най-удобният начин да сключите застраховака “Аз и автомобила” е заедно с Вашата застраховка “Гражданска отговорност” или Автокаско. По този начин ще получите с една доставка целият пакет документи и ще направите едно общо плащане.

 

Можете да купите продукта и самостоятелно на страницата на продукта в портала тук: https://24ins.bg/me-and-vehicle

 

Процесът на поръчване и заплащане на полицата е съобразен с изискванията на законодателството без да затруднява клиентите.

 

 

Кои са Колонад и защо им се доверихме?

 

Защото харесваме модерното и иновативно мислене на екипа на Colonnade в България! Харесваме и когато нещата се случват бързо и лесно. Именно за това, съвместно с тях създадохме продукта “Аз и автомобила”, който е разработен и се предлага само на клиентите на 24ins.bg и само онлайн.

 

Колонад е компания, съставена от хора, които се интересуват от нуждите на другите и имат близък контакт с проблемите, очакванията и изискванията на клиентите. Знаят колко важна е ролята на застраховката в ежедневието и създават продукти, като се учат директно от хората. И за това казват, че техните продукти са вдъхновени от хората.

 

Колонад Иншурънс Ес Ей (Colonnade Insurance S.A.) е компания, регистрирана в Люксембург, собственост на канадския холдинг Fairfax Financial Holdings Limited, която развива дейност в областта на общото застраховане в Централна и Източна Европа - чрез клонове в Полша, Чехия, България, Румъния, Словакия, Унгария и филиал в Украйна. Колонад развива дейността си в България от 2017 година, като постепенно разширява предлаганите продукти в корпоративното и индивидуално застраховане.

 

Какъв е процеса на заявяване на щета?

 

В случай, че Застраховано лице претърпи загуба и/или вреда, които са покрити по застраховката, застрахованото лице следва да предприеме следните действия:

 

Да позвъни на следните телефони на отдел “Ликвидация на щети” на Застрахователя, в срок до 72 часа от настъпване или узнаване за събитието, за да уведоми Застрахователя за настъпилото събитие.

 

 

Колонад Иншурънс Ес Ей - клон България, Отдел „Ликвидация на щети”

Tel: +359 (2) 930 93 30, в работно време – от понеделник до петък, от 8:00 часа до 17:00 часа

e-mail: claims@colonnade.bg;

 

По всяко време може да се обадите за съвет или насока и на денонощната линия за клиенти на 24ins.bg – 0700 4 24 24 или от секциятаКонтакти

 

 

Екипите на 24ins.bg и Колонад Иншурънс Ес Ей