Лесното застраховане е онлайн
0700 4 24 24
на цената на един градски разговор
blog title
8 Май 2018

Собственици, наематели и наемодатели могат да застраховат дома си със застраховка „Любим дом“ от Групама

Независимо дали притежавате, ползвате или отдавате под наем, имотът носи отговорности.

Застрахователните продукти, свързани с домашно имущество дават все повече възможности за защита и удобство при евентуални щети.

„Групама Застраховане“ дава едно наистина пълно решение за застраховка на дома, като освен стандартните покрития на недвижимо и движимо имущество, може да разширите застрахователното си покритие за тавани/мазета/гаражи в сградата, в която се намира апартамента, както и за басейни, огради, беседки, навеси при застраховка на къща.

 

С разширено покритие „Ландшафт“ може да застраховате дори любимите си саксии и цветя в двора на своята къща.

 

Избирайки продукта „Любим дом“, гарантирате пълна застрахователна защита на Вашето жилище, мебели и обзавеждане в случаите на:

 

Със застраховка „Любим дом“ можете да персонализирате своето застрахователно покритие, имайки на разположение богат избор от допълнителни възможности за защита,

 

създавайки застраховката която е нужна точно на Вас.

 

Към рисковете по Основното покритие можете да добавяте:С повече от 100 години опит в застраховането и отговаряйки пряко на нуждите на съвременния човек, „Групама Застраховане“ предлага сключване на застраховката, независимо дали застраховащият е собственик, наемодател или наемател на застрахованото имущество.


А в случай на застрахователно събитие имате възможност да се възползвате, при определени условия, от бързо изплащане на дължимото обезщетение до 5 работни дни или безкасово отстраняване на щети от доверен майстор. Застраховката е подходяща също така за обезпечаване на жилищен и ипотечен банков кредит.

 

При застраховка на апартамент със застрахователна сума 23 000 лв. и обзавеждане със застрахователна сума 6 900 лв., с включено основно покритие за недвижимо и движимо имущество и допълнителни покрития: земетресение за недвижимото имущество, късо съединение и токов удар за движимо имущество, обща гражданска отговорност, разходи за временно/алтернативно настаняване, случайно счупване на трайно монтирани стъклени повърхности, злоумишлени действия и умишлен палеж за недвижимото имущество премията е 36, 36 лв. на година с включен 2% данък по ЗДЗП.

Премията е промоционална и валидна за периода 16.04.2018 г. - 30.06.2018 г.

 

Застраховката се сключва за срок от една година, като заплащането може да бъде разсрочено на две или четири вноски, без оскъпяване на премията.

 

Наслаждавайте на спокойствието си, знаейки че сте се погрижили за Вашата крепост по най-добрия начин.

 

Може да изчислите цената за Вашия имот и да поръчате застраховката бързо, лесно и удобно от калкулатора за застраховка имущество на 24ins тук:

https://24ins.bg/property-insurance