Лесното застраховане е онлайн
0700 4 24 24
на цената на един градски разговор
blog title
26 Септември 2017

„Каско“ от „Алианц България“ – удобството за вас, грижите – за друг

Искате защита за автомобила си, създадена според вашите потребности, с бързи услуги и без грижа за майстори?

 

Ние от 24ins.bg обичаме да работим с компании като Алианц:

Коректност, бързина, доверие, бързо и качествено обслужване.

 

 Това са само част от причините, да препоръчаме компания като Алианц при избор на застраховка. Автокаското е продукт, към който потребителите трябва да са много взискателни. Ето още няколко причини да изберем Алианц!

 

Полицата „Каско“ на „Алианц България“ ще отговори и най-взискателните собственици на автомобили.

 

Застрахователят дава възможност да се комбинират покрития по различни рискове според желанието на клиента, а регистрацията на щети става лесно, само по телефона. Попълването на куп формуляри и молби вече не е необходимо, а за автомобилите до 8 год. е осигурено възстановяване на щетите в доверен сервиз.

 

Покритите видове рискове включват пожар и природни бедствия; пътнотранспортни произшествия; сблъсък или удар, различен от пътни произшествия; вандализъм; грабеж и кражба на цялата кола, както и щети, причинени по време на престой на паркинг.

 

Единият вариант за застраховане да сключите „Пълно Каско“ – в това влизат всички рискове. Другият е сами да изберете кои от тях да влязат в полицата. От „Алианц България“ изплащат и разходите, направени за ограничаване на щетите по колата, за транспортиране до най-близкия сервиз или до дома ви, както и за почистване на купето след инциденти от покритите рискове.

 

За автомобилите със застрахователна стойност над 8000 лв. има осигурен безплатен автоасистанс.

 

Покритието на полицата „Каско“ е за България, но по желание то може да разшири и зад граница. Плащането става в левове или в евро, с възможност за разсрочване. Намаление на премията се прави, ако заявите самоучастие – покривате сами малка сума от щетите. За клиенти без щети от предходни години, както и за такива с други застраховки в „Алианц България“ също има намаление. Обезщетенията се изплащат до 15 дни след като предоставите документи и фактури. Срокът за съобщаване на събитие е пет работни дни, единствено за кражба е 25 часа.

 

Може да изчислите цената за Вашия автомобил и да поръчате застраховката бързо, лесно и удобно от калкулатора за каско на 24ins тук:

https://24ins.bg/kasko-online

Aвтокаско

Застраховка автокаско автомобила инс