Бърза и лесна процедура за лизинг на автомобил с Mogo.bg | 24ins.bg
Лесното застраховане е онлайн
0700 4 24 24
на цената на един градски разговор
blog title
19 Декември 2018

Бърза и лесна процедура за лизинг на автомобил с Mogo.bg

Ние от 24ins харесваме бързите и удобни онлайн услуги.

 

Мого България е част от групата на Mogo Finance и предоставя най-подходящите решения за финансиране според индивидуалните потребности на всеки клиент.

 

Услугата на Mogo дава всички предимстава на лизинга за покупка на превозно средство, но приложими за употребявани автомобили.

 

Клиентите могат да получат сума до 20 000 лв за финансиране на покупка на автомобил. Всичко е прозрачно и ясно, което е огромно предимство за подобен тип финансова услуга.

 

Сега само до 31.12.2018 г. MOGO има специално предложение за своите клиенти. Компанията дава възможност на всички, усвоили лизинг от MOGO, да се включат в Коледната промоция, като ГОЛЯМАТА НАГРАДА е ваучер за гориво на стойност 1 500 лв. Сумата може да се използва до 31.12.2020 г. Клиентите на MOGO могат да се запознаят с пълните условия промоцията на сайта на компанията mogo.bg.

 

MOGO финансира покупка на всякакви автомобили, без значение от марката и годината на производство.
Всеки потребител може лесно да определи бюджет за покупка, съобразен с възможностите си за месечни вноски чрез онлайн калкулатора на компанията www.mogo.bg/mogo-lizing.

 

Процедурата по кандидатстване също е онлайн и е максимално улеснена:

 

 

Няма изискване за марка и модел на избраното превозно средство

 

4 лесни стъпки за закупуване на автомобил с Mogo.bg

 

  1. Избирате автомобил
  2. Калкулирате и заявявате сумата онлайн
  3. Получавате отговор до 30 минути
  4. Подписвате договор и придобивате автомобила

 

Изчислете сума и срок на финансиране за искания от Вас автомобил бързо и лесно онлайн тук: калкулатор лизинг на автомобил

 

Мого България цени високо социална и финансова стабилност на своите клиенти, затова е инвестирала и въвела най-съвременните модели за разглеждане и оценка на клиенти. Това позволява да се прави бърза оценка на кредитоспособността на кандидатите и да се определи пазарната стойност на автомобилите.


Компанията дава достъп до финансиране на хора, които по-трудно достигат до необходимия им финансов ресурс. Така компанията осигурява възможност на широк кръг от потребители да закупят необходимият и желан автомобил и да получат финансови средства.

 

Безаварийно шофиране на новия автомобил пожелаваме от 24ins.bg и Mogo.bg