Използвайте автомобила си като финансов актив с Mogo.bg | 24ins.bg
Лесното застраховане е онлайн
0700 4 24 24
на цената на един градски разговор
blog title
19 Декември 2018

Използвайте автомобила си като финансов актив с Mogo.bg

Замисляли ли сте се някога колко пари за “затворени” в притежавания от Вас автомобил?

 

Нашите приятели от Mogo не само дават отговор на въпроса, но и предоставят възможност да се възползвате от тази сума.

 

Мого България е част от групата на Mogo Finance и предоставя най-подходящите решения за финансиране според индивидуалните потребности на всеки клиент.

 

Услугата на Mogo “обърнат лизинг” дава възможност на собственик на превозно средство да получи финансиране спрямо стойността на автомобила си, като продължи да го използва.

 

Клиентите могат да получат сума до 20 000 лв спрямо стойността на автомобила. Всичко е прозрачно, ясно и достъпно онлайн.

 

Сега само до 31.12.2018 г. MOGO има специално предложение за своите клиенти. Компанията дава възможност на всички, усвоили лизинг от MOGO, да се включат в Коледната промоция, като ГОЛЯМАТА НАГРАДА е ваучер за гориво на стойност 1 500 лв. Сумата може да се използва до 31.12.2020 г. Клиентите на MOGO могат да се запознаят с пълните условия промоцията на сайта на компанията mogo.bg.

 


На уеб сайта на компанията има онлайн калкулатори за изчисляване на месечната вноска за изплащане, като всеки клиент може да определи подходящите за него условия и да заяви индивидуална оферта www.mogo.bg/obraten-lizing.

 

Процедурата по кандидатстване също е онлайн и е максимално улеснена:

 

 

Няма изискване за марка и модел на избраното превозно средство

 

4 лесни стъпки за закупуване на автомобил с Mogo.bg

 

  1. Притежавате автомобил
  2. Заявявате желаната за финансиране сума онлайн
  3. Получавате отговор до 30 минути
  4. Подписвате договор, получавате пари и продължавате да използвате автомобила си.

 

Изчислете какво финансиране може да получите за Вашия автомобил от тук: калкулатор финансиране срещу стойността на автомобила

 

Мого България цени високо социална и финансова стабилност на своите клиенти, затова е инвестирала и въвела най-съвременните модели за разглеждане и оценка на клиенти. Това позволява да се прави бърза оценка на кредитоспособността на кандидатите и да се определи пазарната стойност на автомобилите.


Компанията дава достъп до финансиране на хора, които по-трудно достигат до необходимия им финансов ресурс. Така компанията осигурява възможност на широк кръг от потребители да закупят необходимият и желан автомобил и да получат финансови средства.