„Уютен дом“ – за мястото на най-хубавите ни моменти | 24ins.bg
Лесното застраховане е онлайн
0700 4 24 24
на цената на един градски разговор
blog title
10 Ноември 2017

„Уютен дом“ – за мястото на най-хубавите ни моменти

Любимият ни дом е мястото, където почиваме, общуваме със скъпи за нас хора и намираме спокойствие. Но за да бъде този дом сигурен и Вашето имущество да бъде защитено от неприятни събития Ви препоръчваме застраховката „Уютен дом“ на Алианц България.

 

Полицата „Уютен дом“ е създадена за нашата най-ценна и емоционална инвестиция. Имате възможност да избирате различни покрития, които напълно покриват нуждите на всеки собственик на жилище. До 3 февруари 2018 г. при избор на „Разширено покритие“

 

премията може да бъде намалена с 45%.

 

Ако след това подновите застраховката без да сте заявили щети, отстъпката се запазва.

 

За ваше улеснение не е необходимо да се прави предварителен опис. Основното покритие включва щети от пожар, природни бедствия, наводнение от тръбопровод, удар от превозно средство, експлозия. Изплащат се и направените разходи по отстраняване на щети, преместване и съхраняване на имущество, както и разходи за хотел, в случай, че жилището е необитаемо.

 

Разширеното покритие добавя и клауза за риска от късо съединение и токов удар. Максималното е за риска от наводняване заради аквариуми и водни легла. По всяка една полица може да добавяте отделни рискове – земетресение, злоумишлени действия на трети лица, всякакви повреди по стъкла и прозорци, свличане и срутване, както и Гражданска отговорност. Последното се сключва най-вече за апартаменти, като застрахователят поема разноските на чужди щети, причинени неволно по ваша вина. Например – ако от вас тръгне наводнение, токов удар и подобни инциденти. За ваше улеснение не е необходимо да се прави предварителен опис.

 

 

Сумите по щети се плащат до 15 дни

 

след като бъдат предоставени доказателства, че искането по тях е основателно.

 

Последните наводнения, точно преди зимата, показаха колко малко са подготвени властите, а хората са оставени сами на себе си. Една застраховка е много евтин продукт на фона на покритията, за които можем да получим обезщетение и да бъдем спокойни, че дори да се случи нещастие, ще възстановим дома си.

От „Алианц България“ предлагат

 

разсрочено плащане без никакво оскъпяване.

 

За апартамент от 90 кв. м полица „Разширено покритие“, с добавено земетресение, злоумишлени действия на трети лица и щети по стъкла премията е 146 лв. Това включва и данъка за държавата. Срещу тази сума си осигурявате покритие за 64 хил. лв., както и до 3000 лв. обезщетение по Гражданска отговорност. При еднофамилна или двуфамилна къща със същите параметри премията ви ще бъде 166 лв.

 

Изчислете стойността на полицата за вашия имот от калкулатора за застраховка имущество.