Плащане на вноска
Вход

РАБОТНО ВРЕМЕ

(на офиси)

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК

9:00 Ч. - 17:30 Ч.

НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОННИ НОМЕРА

0700 4 24 24

на цената на един градски разговор

СКАЙП

WWW.24INS.BG

ИДЕИ И КОМЕНТАРИ

ОТГОВОР

ДО 2 РАБОТНИ ДНИ

ИЗПРАТЕТЕ СЪОБЩЕНИЕ

ОТГОВОР

ДО 2 РАБОТНИ ДНИ

[email protected]

БИЗНЕС ЗАПИТВАНЕ

ОТГОВОР

ДО 2 РАБОТНИ ДНИ

ЧАТ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

ЩЕ ОТГОВОРИМ НА ВЪПРОСИТЕ ВИ

Попитайте ни!

Задайте въпрос

Можете да попълните Вашите въпроси, имейл и/или телефонен номер за връзка и ние ще Ви отговорим възможно най-скоро

Имейл * Моля, попълнете правилно полето Моля, въведете валиден имейл адрес.
Телефонен номер Моля, попълнете правилно полето Моля, попълнете само цифри
Въпрос * Моля, попълнете правилно полето
Моля, потвърдете, че не сте робот.
Вие изпратихте успешно Вашето запитване!
Запитването Ви не беше изпратено успешно!
Изпращане

Добавете напомняне

Напомнете ми две седмици
преди изтичане на застраховката

Моля, изберете кога застраховката Ви изтича и как бихте искали да се свържем с Вас, за да Ви предложим най-изгодната цена.

Услугата е напълно безплатна за Вас, без значение към коя застрахователна компания или към кой застрахователен брокер сте сключилизастраховката си.

Дата на изтичане на застраховката: Моля, попълнете правилно полето.

Желая да ми напомните чрез:*

Обаждане по телефон* Моля, попълнете полето. Полето трябва да съдържа само цифри.
Имейл Моля, попълнете полето. Моля, въведете валиден имейл адрес.
Skype Моля, попълнете полето.

Информация във връзка с Чл. 325 от Кодекса за застраховане


1. Фирма Брокер Инс ООД е регистрирана на 09.11.1998г. с фирмено дело № 12979/1998г. на Софийски Градски Съд със седалище и адрес на управление град София, община Триадица, ул. Кърниградска 3.


2. С решение № 8 от 23.03.2000 г. и № 499-3Б от 21.07.2006 г. на Комисията за финансов надзор към Министерството на Финансите, Брокер Инс ООД получи правото да извършва дейност като застрахователен брокер. Регистрацията може да бъде проверена на адрес http://www.fsc.bg/bg/registri-i-spravki/ - Електронен регистър и картотека – Застрахователни брокери.


3. Брокер Инс ООД не притежава пряко или чрез свързани лица повече от 10% от гласовете в общото събрание или от капитала на застраховател.


4. Застраховател или контролиращо дружество на застраховател не притежават пряко или чрез свързани лица повече от 10% от гласовете в общото събрание или от капитала на Брокер Инс ООД.


5. Жалби срещу действия на служители на Брокер Инс ООД могат да бъдат подавани до централния офис на дружеството на адрес: София, ул. Кърниградска 3 или по електронна поща на адрес [email protected]


6. Жалби срещу Брокер Инс ООД и срещу негови служители могат да се подават и в Комисията по Финансов Надзор, дирекция "Застрахователен Надзор" на адрес: София 1000, ул. Будапеща 16 или по електронна поща на адрес [email protected]


7. Брокер Инс ООД не осъщестява застрахователно посредничество от името на застраховател, а представлява ползвателите на застрахователни услуги.


8. Брокер Инс ООД предоставя съвети в качеството си на застрахователен брокер относно разпространяваните от него застрахователни продукти, съгласно чл. 325а, ал. 5 от КЗ – въз основа на справедлив и личен анализ.


9. При осъществяване на дейността си Брокер Инс ООД получава възнаграждение, формирано като процент от платената застрахователна премия. В отделни случаи с цел покриване на административните си разходи Брокер Инс може да начисли и допълнителна такса.