Лесното застраховане е онлайн
0700 4 24 24
на цената на един градски разговор
blog title
14 Декември 2015

Всяка застраховка от 24ins.bg ще бъде в подкрепа на “SOS Детски селища България“

Застрахователният портал 24ins.bg започва кампания под надслов: 

"
Застраховай детските мечти"

в подкрепа на децата, младежите и семействата към „
SOS Детски селища България“.

От днес, 16 декември, за всяка поръчка през застрахователния портал, "SOS Детски селища България"  ще получава по 1 лв. Ако искате да направите дарение, е достатъчно само да подадете заявка за покупка на застраховка през 24ins.bg.


И 1 лев е важен


Порталът предлага всички основни видове застраховки, предлагани на българския пазар – от задължителната „Гражданска отговорност“ до полици за домашно и фирмено имущество, както и животозастрахователни продукти.

Освен при покупка на някои от тях, клиентите на 24ins.bg могат да дарят допълнителна сума по свой избор. Това става много лесно – последвайте някой от линковете „Искам да даря допълнително“ или „Направи дарение“, който се появява след сключване на застраховка или директно от страницата на кампанията тук: https://sosbg.org/24ins-donate/


По време на дарителската кампанияпосетителите на сайта могат да проследяват колко са дарените до този момент суми, както и да споделят за кампанията през facebook страницата й.

Помощ за децата в нужда
 

“SOS Детски селища България“ е член на водещата световна организация в над 130 страни - SOS Children’s Villages International, която полага директна грижа за над един милион деца в риск. В България вече 25 години  дават възможност на деца, лишени от родителска грижа, да растат в семейство, в среда на любов, доверие и сигурност.

Процесът представлява завършен цикъл на грижа, която включва:


Най-лесният начин да им помогнете е да направите поръчка за застраховка през 24ins.bg и да споделите сред приятелите си за кампанията. Преди да сключите полица ще получите сравнение между най-подходящите за Вас оферти, съвет и посредничество за договора си. Услугите не се заплащат допълнително. Част от застраховките се сключват само по индивидуални оферти, след изпращане на запитване.

На страницата на кампанията в сайта на SOS Детски селища България, в реално време се виждат събраните до момента суми за кампанията!

https://sosbg.org/24ins-donate/

 
Нека помогнем на тези, които се нуждаят!