„Алианц България“ предлага гъвкав автоасистанс за страната и чужбина | 24ins.bg
Лесното застраховане е онлайн
0700 4 24 24
на цената на един градски разговор
blog title
5 Август 2016

„Алианц България“ предлага гъвкав автоасистанс за страната и чужбина

Едно от най-лошите неща, които могат да се случат на път, е да ви се повреди колата. Ако това е далеч от дома или сте тръгнали в чужбина, неприятностите и разходите стават още повече.
От „Алианц България“са помислили за това със застраховката си

„Помощ при пътуване – автоасистанс“.


Полицата предлага съдействие при повреда на автомобила и асистанс услуги денонощно. От застрахователната компания ще се погрижат за поправката на автомобила, когато не е в движение заради пътен инцидент или повреда.

Ако не може да бъде поправен на място, се осигурява транспортирането му до най-близкия сервиз. Заедно с това пътниците се превозват до най-близкото населено място, откъдето могат да се приберат с обществен транспорт. Когато става въпрос за произшествие, полицата осигурява превозване до център за спешна медицинска помощ, а след това – заплащане на специализирания транспорт до дома след края на лечението, ако се налага.

Същите услуги се осигуряват и за чужбина 


чрез партньора „Корис България“, като помощта важи и при кражба. Вариантите са осигуряване на автомобил или покриване на хотелски разходи. В случай, че колата не бъде открита до 48 часа, по желание „Алианц“ организира прибирането на пътуващите у дома. 

При пътно произшествие, засегнало водача, също се осигурява прибиране в България или превоз до колата, за да бъде върната от друг шофьор. При инциденти в чужбина полицата покрива паркинг на разваления автомобил до три дни и до договорения лимит за разходи.

Вариантите на полицата за България са два – единият изключва населеното място, в което обичайно се намира автомобила. Другият осигурява пътна помощ и там, включително

транспортиране до най-близкия сервиз. 


Договорите за „Автоасистанс“ могат да се сключват за максимум една година, но има и по-кратки срокове – 14 дни, 1 месец, 3 или 6 месеца. Телефонът за България е 0800 13 014, за чужбина е 003592 950 50 10/11 и 00359 897 337 707, както и на мейл [email protected]. Служителите в кол центъра  говорят български език и така няма да имате проблеми с езиковата бариера. 

Заявка за автоасистанс може да направите попълвайки кратки данни във формата по долу или при заявка на застраховка от портала 24ins.bg

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Име и фамилия:

E-mail:

Телефон

Изпрати