Лесното застраховане е онлайн
0700 4 24 24
на цената на един градски разговор
blog title
5 Април 2017

Да те преглеждат най-добрите лекари в света!

Здравното застраховане в България в сегашния си вид е само на няколко години, но вече предлага продукти, които без проблем дават достъп до клиники и лекари по целия свят.

Един от тези продукти е Allianz Best Doctors, която осигурява покриване на разходите по лечение на тежки заболявания в 430 здравни заведения, избрани сред най-добрите в света.

Полицата включва рисковете:

Продуктът е за тежки заболявания, с условието те да не са възникнали преди да се сключи договора за застраховане. Няма възрастови ограничения при сключване на застраховката. Allianz Best Doctors може да се ползва от раждането до 85-годишна възраст.Максималната възраст на застрахования е 65 години, минимална няма – полицата може да е в полза и на новородени деца.

Покритието включва до 1 млн. евро разходи за лечение в рамките на една година и до 2 млн. евро за целия период на договор. Когато застрахованият бъде диагностициран с тежко заболяване, той получава веднага достъп до най-добрите медицински лекари в света за потвърждаване на диагнозата и за предложение за най-подходящите методи на лечение.„Алианц България” поема цялостната организация и покриване на разходите по съответното препоръчано лечение и оперативна намеса в чужбина.

Кои са най-добрите специалисти  се определя чрез проучване сред международни лекарски организации – т.е. самите медици определят кои са най-добрите сред тях за конкретното заболяване. По този начин „Алианц България” спестява на клиентите си времето и стреса да провеждат проучване кой е най-подходящият специалист и неудобството от цялата организация по лечението. Не се налага клиентът да прави нищо, тъй като всичко е осигурено и организирано по застраховката, включително организацията по пътуването, самолетни билети, допълнителен транспорт до приключване на лечението.

В подобен тежък момент всеки има нужда от близък човек до себе си, затова застраховката покрива разноските и на един придружител.
Срокът на полицата е 1 година с опция за автоматично подновяване. Продуктът е насочен към всички членове на семейството, а при предплащане на премиите има отстъпка.

Точна информация за стойността на премиите и възможностите за лечение може да получите индивидуално от страницата на Best Doctors https://24ins.bg/bestdoctors  . След попълване на данните за контакти от компанията ще се свържат с вас за индивидуална оферта. 
Aвтокаско

Застраховка автокаско автомобила инс