Лесното застраховане е онлайн
0700 4 24 24
на цената на един градски разговор
blog title
13 Септември 2016

Комфорт от „Алианц България“ за пътуващите често

Между два дълги уикенда на официални празници, мнозина планират пътуване за почивните дни, а новият работен сезон идва с командировки и семинари в чужбина. Знаем колко е неприятно да ни застигат инциденти по време на пътуването и свързаните с тях непредвидени разходи. Затова „Алианц България“ предлагат решение за Вас със  застраховката  „Помощ при пътуване – Комфорт“, която осигурява обезщетение при различни непредвидени инциденти в чужбина. 

Застраховката  може да сключи всеки на възраст до 65 години. Продуктът е подходящ за всички, които в рамките на една година пътуват често зад граница – за бизнес или просто за туризъм. Покритията са валидни, когато всяко отделно пътуване е до 30 дни. Т.е. ако трябва да прекарате два месеца на обучение например, тогава ще ви трябва друга застраховка. Полицата е с осигурен асистанс от компанията „Корис България“, която съдейства   при настъпване на събития по всяко време на денонощието, без почивен ден. 

Основните покрития включват медицински разноски и репатриране, юридическа помощ, съдействие при кражба или загуба на документи, злополука, загуба на личен багаж, закъснение на полет, както и на багажа Ви, ако има разминаване между пристигането и доставката му. Осигурява се обезщетение „Лична отговорност“ – ако към Вас са предявени претенции за разходи по събития, подобно на „Гражданска отговорност“, но лични. 

По желание могат да се включат и допълнителни покрития – за отмяна и анулиране на пътуването или предсрочното му прекратяване, за практикуване на зимни спортове, както и за голф туризъм. 
Застраховка „Комфорт“ е част от продуктовата гама  на „Алианц България“ за защита на пътуващи зад граница. Другите продукти са „Медицински разноски“, „Анулиране и прекратяване на пътуване“ и медицинска застраховка за чужденци.

Aвтокаско

Застраховка автокаско автомобила инс