Лесното застраховане е онлайн
0700 4 24 24
на цената на един градски разговор
blog title
24 Октомври 2016

„Алианц България“ намалява до 45% цените на застраховка на дома

Отстъпка до 45% предлагат от „Алианц България“ за имуществени застраховки на дома. Условието е да се сключи полица „Разширено покритие“, по която се застраховат и движимите вещи. От компанията предлагат разсрочено плащане по желание на клиента без това да повишава цената. В случай, че решите да подновите вече направената застраховка и нямате регистрирани щети, промоционалните условия се запазват.

За сключване на договора няма нужда да се прави подробен опис – в покритието е включено движимото имущество, което е на стойност до 30% от цялата застрахователна сума. Това означава, че ако сте застраховали жилището си за общо 50 хил. лв., без да се прави опис в покритието се включват обзавеждане и техника до 15 хил. лв.

Промоцията с намаление на премията до 45% ще продължи до 3 февруари 2017 г.

В основното покритие на полицата влизат пожар, удар от мълния, експлозия и имплозия, удари, природни бедствия, наводнение от тръбопровод. Застрахователят покрива и разходите, които сте направили, за да ограничите последиците от инцидента, за преместване и съхранение на имущество, както и хотел, в случай, че жилището не може да се обитава. Разширеното покритие, което дава възможност за отстъпката до 45%, добавя и щети от късо съединение и токов удар.

 Важно е да знаете, че в природните бедствия не влиза земетресението! То се добавя като отделна клауза към избраното покритие. Не може да се застраховате само за земетресение, но може да сключите основно или разширено и да го добавите. По същия начин се включват злоумишлени действия на трети лица, свличане и струтване, счупване, падане и пукване на стъкла, както и гражданска отговорност към трети лица. Последното е много полезно за живеещите в апартаменти – това ще покрие щетите, ако наводните съседа например.

 Примерната цена за апартамент от 80 кв. м е 100.67 лв. при застрахователна сума 60 хил., включени рискове за земетресение, стъкла и гражданска отговорност.

Преди да сключите полицата, може да проверите различните комбинации от покрития за всякакви имоти на новия калкулатор на 24ins.bg:
https://24ins.bg/property-insurance

След като изберете продукт и защита, поръчката става съвсем лесно онлайн, а полицата ви се изпраща с куриер където пожелаете.