Лесното застраховане е онлайн
0700 4 24 24
на цената на един градски разговор
blog title
23 Юни 2015

Помощ при пътуване - медицински разноски. Застраховка за лятното пътуване.

Лятото дойде, а с него и сезонът на отпуските. Много от Вас вече плануват лятната почивка, било то на море, планина, в родината или в чужбина. Добре е всички, които изберат да почиват извън България, да помислят за застраховка при пътуване.

Лятната ваканция често крие доста рискове. Топло е, забавлявате се на открито, храните се навън, практикувате водни спортове, а това са предпоставки за възможни здравословни усложнения. Както всички знаем медицинската помощ в чужбина е скъпа услуга и е добре да сте се подсигурили, в случай че имате нужда от такава.

ЗАД „Алианц България” предлага продукт, с който можете да сте спокойни по време на лятната почивка - застраховката Помощ при пътуване – медицински разноски.


Застраховката е предназначена за извънредни ситуации, при които имате нужда от медицинска помощ. Тя включва възстановяване на разходи и изплащане на суми, осигуряване на специализирани съдействия и услуги за събития, настъпили по време на пътуване или престой на застрахованите извън територията на Република България.

С тази застраховка ЗАД „Алианц България” Ви предоставя денонощна квалифицирана медицинска помощ, благодарение на асистанс компанията „Корис” – партньор на Алианц.

Запитване за Вашата застраховка Помощ при пътуване – медицински разноски можете да направите от ТУК.


Колкото и добре да сте планирали ваканцията си, никога не можете да сте сигурни, че нещо няма да обърка плановете ви. Застраховката ви дава повече спокойствие и свобода, защото дори и нещо да се обърка, има кой да поеме разходите.

Застраховката Помощ при пътуване – медицински разноски се предлага в три основни програми: Базисна, Супер и Супер +.

Повече за всяка една от програмите можете да научите от нашите консултанти използвайки секцията за контакти или чата в долния десен ъгъл.

Сключвайки застраховка Помощ при пътуване – медицински разноски, Вие получавате покритие по голям брой рискове като:


Застраховката е и подходящ подарък. Ако имате близък човек, който е планува почивка в чужбина, можете да го изненадате с този жест.

Застраховката Помощ при пътуване – медицински разноски можете да сключите дори и в последния момент преди пътуването.Разбира се, само на 
24ins.bg, бързо и лесно можете да сключите избраната от Вас застраховка.

Не забравяйте, че винаги е по-добре да обмислите всички възможни ситуации преди пътуването, отколкото да разчитате, че те просто няма да Ви се случат. Вземете нещата в свои ръце и се насладете на чудесна лятна почивка.  

Пожелаваме Ви спокойна ваканция! 


Aвтокаско

Застраховка автокаско автомобила инс