24ins подарява отстъпка за годишен технически преглед при сключване на "Автокаско" | 24ins.bg
Лесното застраховане е онлайн
0700 4 24 24
на цената на един градски разговор
blog title
18 Февруари 2016

24ins подарява отстъпка за годишен технически преглед при сключване на "Автокаско"

Всички собственици на автомобили, сключили „Автокаско“ през „Брокер инс“ и 24ins.bg“, получават отстъпка за годишен технически преглед и възможност да заявят дата и час за него още при сключване на полицата.

С отстъпката прегледът на всички леки и лекотоварни автомобили струва на собственика само 29 лв.

Подаръкът важи за полиците, сключени след 1 януари 2016 г. Прегледите се правят в Elephant tech – лицензирана компания за прегледи и обслужване, с пункт в „България мол“ в София.
Без отстъпката прегледът за леки коли е 43 лв., за лекотоварни е 50 лв., а за джипове и бусове е 52 лв. 

Още при разговора за потвърждение на „Автокаско“ с представител на 24ins клиентът може да заяви дата и час за прегледа. Така ще бъде сигурен, че няма да чака и няма да рискува глоба за шофиране без преглед. 

Само срещу валидна полица собствениците на коли ще получат пълен преглед на автомобила си. Това включва спирачна уредба, състояние на кормилото, проверка на светлините, на гумите, окачването и осите, състояние на шасито, видимост на водача, отделяне на отработени газове, теч, шумове и допълнителни елементи като клаксон, скоростомер, пожарогасител, колани. 

Пунктът за прегледи на Elephant tech се намира на ниво -1 на „България мол“ на едноименния булевард.

От офертата могат да се възползват и собственици на автомобили извън София, стига да имат възможност да посетят мястото за прегледи.

Работното време е всеки ден от 9.30 до 21.30 часа. Освен безплатен преглед, собствениците на коли могат да използват и 30% отстъпка за измиването им.
 Сключването на полици с посредничеството на „Брокер инс“  и онлайн портала 24ins.bg спестява и много време.

Условията по всички полици могат да бъдат разгледани онлайн, с цените и индивидуалните оферти за повечето от тях.

След подаване на заявка служител на посредника ще се свърже с вас за уточняване на детайлите и в най-кратък срок полицата ви ще бъде изпратена. При неясноти и нужда от повече информация може да зададете въпроси и на застрахователните ни експерти, без това да ви обвързва със сключване на застраховка.

Вижте цената за застраховка "Автокаско" на Вашият автомобил от тук:
https://24ins.bg/kasko-online