24ins стартира онлайн клиентска програма за лоялност | 24ins.bg
Лесното застраховане е онлайн
0700 4 24 24
на цената на един градски разговор
blog title
27 Октомври 2017

24ins стартира онлайн клиентска програма за лоялност

Шест години изминаха от създаването на първата версия на услугата за онлайн застраховане 24ins.bg

 

През цялото това време, ние вложихме огромна енрегия и желание, за да изградим една удобна и лесна онлайн застрахователна платформа за потребителите. Старахме се да предлагаме най-добрата услуга на тези, които избраха да станат наши клиенти.

 

Въпреки изключително трудния пазар на онлайн застраховането в България, ние продължаваме да работим за най-иновативните, ценящи времето и парите си потребители.

 

Клиентите на 24ins.bg! Благодарим Ви!

 

Логичен етап от работата ни по създаването на най-удобната, лесна и иновативна онлайн услуга е създаването на програма за лоялност за нашите клиенти.

 

Клиентите са лоялни към нас, ние сме лоялни към клиентите

 

В програмата за лоялни клиенти 24ins PLUS намираме най-добрите продукти и услуги за нашите клиенти. Договаряме много добри отстъпки и уникални промоции.

 

Спестяваме време и пари на нашите клиенти, не само при поръчка на застрахователни продукти от портала, а и при покупка от нашите бизнес партньори, представени в секцията 24ins PLUS.

 

Защо онлайн?

 

24ins е онлайн услуга. Ние ценим времето на клиентите си! Ние знаем че онлайн пазаруването и онлайн услугите са по-бързи, по-удобни, по-лесни, по-евтини.

 

Подбираме за нашите клиенти доказани онлайн магазини и услуги и ги предоставяме на едно място. Лесно, бързо, удобно и с отстъпките за клиенти на 24ins.bg

 

Къде може да се видят отстъпките и намаленията?

 

Всеки направил поръчка от 24ins.bg автоматично получава персонален акаунт в портала. Влизайки с email и парола, потребителя вижда всички данни за застраховките, които е поръчал, информация за плащанията и застрахователните обекти.

 

В личния си профил в 24ins, клиента има достъп до менюто “Оферти 24ins PLUS”. Под формата на списък, са всички продукти и услуги на нашите бизнес партньори. На видимо място е отбелязана и съответната отстъпка, която могат да използват като клиенти на 24ins.

 

Как да използвате отстъпките и намаленията в 24ins PLUS

 

Офертите са представени под формата на кратка информация за бизнеса, продуктите и услугите, линк към уеб сайт за поръчка и КОД ЗА ОТСТЪПКА за клиентите на 24ins.

 

Може да използвате кодовете за отстъпка по всяко време и от всяко място!

Всичко е бързо и лесно онлайн, както и нашата услуга :)

Благодарим Ви, че сте ни клиенти.

 

 

В случай че имате бизнес и желаете да се присъедините към програмата, моля свържете се с нас от менюто за бизнес партньорства.