phone call icon
contact icon

РАБОТНО ВРЕМЕ

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК

9:00 Ч. - 17:30 Ч.

contact icon

НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОННИ НОМЕРА

0700 4 24 24

на цената на един градски разговор

contact icon

ИДЕИ И КОМЕНТАРИ

ОТГОВОР ДО

2 РАБОТНИ ДНИ

contact icon

ИЗПРАТЕТЕ СЪОБЩЕНИЕ

ОТГОВОР ДО

2 РАБОТНИ ДНИ

[email protected]

contact icon

БИЗНЕС ЗАПИТВАНЕ

ОТГОВОР ДО

2 РАБОТНИ ДНИ

video icon

ВИДЕОКОНСУЛТАЦИЯ

понеделник - петък

9:00 ч. - 17:00 ч.

0700 4 24 24

на цената на един градски разговор

Попитайте ни!

Задайте въпрос

close icon

Можете да попълните Вашите въпроси, имейл и/или телефонен номер за връзка и ние ще Ви отговорим възможно най-скоро.

Моля да проверявате периодично дали имейлът с отговора от нас не е в папка „Спам“.

Имейл * Моля, попълнете правилно полето Моля, въведете валиден имейл адрес.
Телефонен номер Моля, попълнете правилно полето Моля, попълнете само цифри
Въпрос * Моля, попълнете правилно полето
Моля, потвърдете, че не сте робот.
Вие изпратихте успешно Вашето запитване!
Запитването Ви не беше изпратено успешно!
Изпращане

Нашето мото

Бързо, лесно и удобно онлайн застраховане

В 24ins вярваме, че има по-добър начин да се прави застраховане – eдин стойностен и заслужаващ доверие начин, при който клиентите са спечелени, а не принудени. Най-голямото удовлетворение в работата ни е да доставяме и постигаме улеснен процес на застраховане, благодарение на нашия екип, софтуер и общност.

ЗА НАС

ГРИЖА ЗА КЛИЕНТА

БИЗНЕС ПАРТНЬОРСТВА

24INS БЛОГ

Създаване и първи стъпки

През 2008 година трима ентусиасти от Варна създават сайт с онлайн застрахователен калкулатор за застраховка „Гражданска отговорност” на автомобилистите. В този период отстъпките в цената са разрешени от закона и онлайн обслужването позволява да се спести ресурс, който да се даде като отстъпка в цената на клиента. В първите 3 месеца от стартирането на платформата, тя привлича над 5 000 клиенти. Първоначалният домейн и бранд на проекта е zastrahovamse.com

Инвестиция и ребрандиране

Перспективите пред екипа и онлайн застраховането предизвикват интереса на няколко по-сериозни брокери в България, като най-сериозен брокер е „Брокер Инс" ООД. През 2010 година „Брокер Инс" ООД придобива мажоритарен дял в компанията. Създаден е брандът „24ins" и стратегията за развитие на бизнеса като лесна и удобна платформа за онлайн застраховане.

Още застрахователни услуги и калкулатори

Разработването на повече застрахователни продукти и онлайн сравнения за тях са основен фактор в стратегията за развитие на платформата. През 2015 година стартират калкулаторите за застраховка „Имущество” и застраховка „Помощ при пътуване”. Тестовете за ползваемост и обратната връзка от клиентите дават основата на нов дизайн с акцент върху удобството, доверието и бързината на работа. Оформя се отделен екип за обслужване, специализиран в работата с клиенти онлайн.

24/7 обслужване на клиенти и помощ при щета. Личен онлайн профил на клиента

През 2018 година стартира денонощна линия за контакт. Създадени са личен профил на клиента, инструмент за напомняния и дневник на активните полици. Напомнянето е чрез електронна поща, Viber и телефонен номер. Подобрeна е системата за работа с бизнес партньорите на компанията. Проведена е медийна кампания с цел запознаване на потребителите със застрахователния пазар и неговите продукти.

Нови застрахователни продукти и услуги

През 2019 година акцентът е поставен върху създаването на нови услуги и подобряването на процеса на обслужване. Новите продукти са Застраховка с включено покритие за спорт и Планинска застраховка за определен период или за година. За първи път е представен ексклузивно разработен продукт за 24ins, съвместно със застрахователна компания  – “Аз и автомобила” , както и Инструмент за напомняне за потребители, които не са клиенти на 24ins.

Какво
задвижва всичко

Страхотният екип, огромното желание за работа и супер софтуерът insy.ai

ЗА ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ КОМПАНИИ

INSYGLOBAL е дигитална независима платформа, която не изисква код и позволява на застрахователните компании да разработват, тестват и продават всякакви застрахователни продукти онлайн.

INSYGLOBAL разкрива нов (дигитален) канал за дистрибуция на застрахователни продукти и разширява пазарния обхват на компанията.

insy.ai

Лиценз

24ins.bg е търговска марка на онлайн платформата за застраховки на „Брокер Инс" лицензиран застрахователен брокер.

„Брокер Инс" придобива лиценз за застрахователен брокер през 2000г. и 2006г. и се ръководи от Стефан Енчев и Румен Стайков. Фирмата има 15 офиса в страната и включва над 100 квалифицирани специалисти в застраховането.

- лицензиран брокер с решение на КФН N 499-3Б от 21.07.2006г. - лиценз за оператор с лични данни по ЗЗЛД

Запазена марка

24ins.bg

Защитена в патентното ведомство на Република България под Рег. Номер 81114 от дата 15.06.2012

Всички права запазени