phone call icon
contact icon

РАБОТНО ВРЕМЕ

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК

9:00 Ч. - 17:30 Ч.

contact icon

НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОННИ НОМЕРА

0700 4 24 24

на цената на един градски разговор

contact icon

VIBER

24ins

contact icon

ИДЕИ И КОМЕНТАРИ

ОТГОВОР ДО

2 РАБОТНИ ДНИ

contact icon

ИЗПРАТЕТЕ СЪОБЩЕНИЕ

ОТГОВОР ДО

2 РАБОТНИ ДНИ

[email protected]

contact icon

БИЗНЕС ЗАПИТВАНЕ

ОТГОВОР ДО

2 РАБОТНИ ДНИ

video icon

ВИДЕОКОНСУЛТАЦИЯ

понеделник - петък

9:00 ч. - 17:00 ч.

0700 4 24 24

на цената на един градски разговор

Попитайте ни!

Задайте въпрос

close icon

Можете да попълните Вашите въпроси, имейл и/или телефонен номер за връзка и ние ще Ви отговорим възможно най-скоро.

Моля да проверявате периодично дали имейлът с отговора от нас не е в папка „Спам“.

Имейл * Моля, попълнете правилно полето Моля, въведете валиден имейл адрес.
Телефонен номер Моля, попълнете правилно полето Моля, попълнете само цифри
Въпрос * Моля, попълнете правилно полето
Моля, потвърдете, че не сте робот.
Вие изпратихте успешно Вашето запитване!
Запитването Ви не беше изпратено успешно!
Изпращане

Застраховки помощ при пътуване

Търсете етикета

Чрез него сключвате изцяло онлайн застраховка с валидност от 00:00 часа на следващия ден. Ще получите полицата в PDF файл на електронната Ви поща.

Основни предимства:

Заявявате, плащате и получавате Вашата застраховка от едно място - по всяко време на денонощието, без значение къде се намирате.

Получавате на имейл полицата Ви с придружаващите я документи. Не е необходимо да заплащате физическата им доставка и да ги чакате по куриер - те са на имейла Ви до минути.

Полицата е валидна от 00:00 часа на следващия ден, без потвърждение от оператор.

Премията и условията по застраховката не могат да бъдат променяни.

Полицата Ви ще откриете и във Вашия личен профил на 24ins.

homepage background

С 24ins получавате

Сравняване на офертите на 11+ застрахователни компании

Изцяло онлайн застраховане

Избор на удобен за Вас метод за плащане

Електронна полица на имейл

Личен профил с ползи

Създаване на групи за пътуване

Напомняне за изтичащи застраховки и документи

Професионално обслужване

Клиентите за нас

Застраховка "Отмяна на пътуване"

Сключете Вашата застраховка изцяло онлайн!

Застраховките помощ при пътуване включват: пътуване в чужбина, пътуване в планината, отмяна на пътуване и любителски екстремни спортове. Всички застраховките предлагат индивидуална или групова комплексна защита при пътувания, почивки, спорт и туризъм на територията на България или в чужбина.

За да сравните цените на застраховка помощ при пътуване на водещите застрахователни компании е необходимо само да въведете исканите дани.

Застраховката при пътуване в чужбина осигурява сигурност и защита в случай на злополука или внезапно заболяване, като покрива разходите необходими за получаване на навременна специализирана медицинска помощ при престой в чужбина.

Застраховката „Пътуване в планината“ е предназначена за туристи, решили да прекарат свободното си време в планината, в обозначените за целта места.

Застраховката „Отмяна на пътуване“ покрива направените разходи при отмяна/прекъсване на пътуване в чужбина. Тя покрива сумата, която не е възстановена от организатора на пътуването, след настъпване на събитие, което не позволява отпътуване.

Застраховката „Любителски екстремен спорт“ за България или чужбина (за спортна дейност, при упражняване на хоби) служи за финансово обезпечаване на медицински и други разходи, направени от и за застрахования, възникнали във връзка с настъпила злополука и/или заболяване не по негова вина или на третото застраховано лице.

Формиране на цената

Цената на застрахователната полица се формира в зависимост от нужните Ви покрития с включените допълнителни клаузи към договора Ви със застрахователя и посочените обезщетения.

Някои застрахователни компании предлагат завишения по застрахователната премия, в зависимост от възрастта на застрахованото лице, като за лица над определена възраст има ограничения в застрахователните суми и покрития. В случай, че отивате в чужбина, с цел работа или спорт, е възможно да имате завишения по премията, ако попадате в рисков клас.

Определени застрахователни компании предлагат отстъпки при групова застраховка или застраховане на цялото семейство.

Новини и промоции

Въпроси и отговори

Как и къде получавам полицата си за застраховка при пътуване в чужбина?

Здравейте, Застрахователната си полица ще получите на посочения от Вас имейл адрес, заедно с придружаващите я документи.

• При избран един от следните начини за плащане, получавате Полицата си веднага на посочения от Вас имейл: Плащане с карта, с PayPal, с ePay, с дигитален портфейл (Phyre, A1 Wallet, Pay by Vivacom, BACB Pay).

• При избран един от следните начини за плащане, получавате Полицата си в рамките на следващия работен ден на посочения от Вас имейл: Банково плащане и Плащане с криптовалута чрез платформата Coinbase.

✔️Онлайн полицата Ви е валиден документ, с който доказвате, че имате сключена застраховка. Не е нужно да я разпечатвате.

✔️ Премията и условията по застраховката не могат да бъдат променяни.

✔️ Полицата Ви може да откриете и във Вашия Личен профил на 24ins.

Как мога да заплатя застраховка при пътуване в чужбина?

Здравейте, за Застраховка при пътуване в чужбина сме предоставили следните методи за плащане:

• Плащане с карта - Удобно онлайн плащане с кредитна или дебитна карта. Онлайн плащанията се извършват чрез системата на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС). Платежна институция с лиценз от Българската народна банка и повече от 15 години опит в издаването на национални и международни платежни карти, гарантираща 100% сигурност и защита на данните. Може да използвате платежни карти с марките на Mastercard International Incorporated, Visa Inc., Diners Club International, Discover Financial Services или Bcard.

• Банково плащане - Нареждане на банков превод по сметка на „Брокер Инс“ ООД (брокерът, собственик на онлайн услугата 24ins.bg) от всяка банка в България. Попълнено платежно с банкови данни може да видите или разпечатате след потвърждаване на поръчката и да наредите превод чрез Вашето електронно банкиране.

• Плащане с PayPal - Заплащане през международната система за онлайн разплащания PayPal. PayPal.com е един от най-сигурните начини за плащане през интернет.

• Плащане с ePay - Българска система за онлайн разплащания. Можете да платите от регистрирана карта или микросметка. Вашите пари и карти са застраховани БЕЗПЛАТНО до 100 000 лв.

• Плащане с криптовалута чрез платформата Coinbase - Стойността, която ще заплатите, ще бъде стойността на поръчката в избраната от Вас криптовалута. Имайте предвид, че обработката на плащането Ви чрез Coinbase може да отнеме от няколко часа до седмица (в зависимост от вида на избраната от Вас криптовалута).

• Плащане с дигитален портфейл през мобилно устройство - Phyre, A1 Wallet, Pay by Vivacom, BACB Pay.

Здравейте! Ако платя застраховка при пътуване в чужбина с карта, получавам ли я веднага на имейл адрес или трябва да чакам доставка с куриер?

Здравейте, при успешно заплащане на Застраховка при пътуване в чужбина чрез онлайн методи на плащане - с карта, с PayPal, с ePay, с дигитален портфейл - на посочения от Вас имейл ще получите веднага Застрахователната си полица с придружаващите я документи.

✔️ Вашата полица ще е валидна от 00:00 часа на следващия ден без потвърждение от оператор.

✔️ Онлайн полицата Ви е валиден документ, с който доказвате, че имате сключена застраховка. Не е нужно да я разпечатвате.

✔️ Премията и условията по застраховката не могат да бъдат променяни.

✔️ Полицата Ви може да откриете и във Вашия Личен профил на 24ins.

Здравейте, опитвам да намеря застраховка, която да покрива разходи по COVID с покритие до 35 000 щатски долара. Нужна ми е, за да вляза във Филипинските острови.

Здравейте, щастливи сме, че можем да Ви бъдем полезни! Застраховка при пътуване в чужбина с покрити разходи за COVID-19 към момента се предлага от няколко застрахователни компании на българския пазар. Тези застрахователни продукти може да намерите, сравните и закупите чрез нашия удобен калкулатор Застраховки помощ при пътуване.

За застраховката:

Разходите, свързани с инфекция с COVID-19, са включени към Основните покрития на застрахователя, т.е. няма да Ви се налага да доплащате допълнително, за да се чувствате по-сигурен. Обикновено рискът от заболяване с COVID-19 e включен към покритие Медицински разходи.

Спрямо Общите условия на различните застрахователи, покритие Медицински разходи (вкл. COVID-19) може да включва една, няколко или всички от изброените подточки:

• медицински транспорт от мястото на настъпване на застрахователното събитие до най-близкото лечебно заведение или лекар;

• медицински разходи, свързани със стационарно болнично и/или извънболнично (амбулаторно) лечение;

• разходи за настаняване в стандартна стая в болнично заведение;

• медицински прегледи, манипулации и изследвания;

• хонорари на лекари;

• разходи за медикаменти;

• транспортиране и репатриране на Застрахования и Репатриране на тленни останки в случай на смърт;

• oсигуряване при необходимост медицинско лице или заплащане разходите на член от семейството, за да придружи Застрахования при транспортирането му до Република България.

✔️ Териториалният обхват на застраховката следва да бъде един от посочените: Европа, Цял свят, Цял свят без САЩ и Канада.

✔️ Застрахователната сума я избирате Вие, като тя може да варира от 2000 до 200 000€.