phone call icon
contact icon

РАБОТНО ВРЕМЕ

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК

9:00 Ч. - 17:30 Ч.

contact icon

НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОННИ НОМЕРА

0700 4 24 24

на цената на един градски разговор

contact icon

VIBER

24ins

contact icon

ИДЕИ И КОМЕНТАРИ

ОТГОВОР ДО

2 РАБОТНИ ДНИ

contact icon

ИЗПРАТЕТЕ СЪОБЩЕНИЕ

ОТГОВОР ДО

2 РАБОТНИ ДНИ

[email protected]

contact icon

БИЗНЕС ЗАПИТВАНЕ

ОТГОВОР ДО

2 РАБОТНИ ДНИ

video icon

ВИДЕОКОНСУЛТАЦИЯ

понеделник - петък

9:00 ч. - 17:00 ч.

0700 4 24 24

на цената на един градски разговор

Попитайте ни!

Задайте въпрос

close icon

Можете да попълните Вашите въпроси, имейл и/или телефонен номер за връзка и ние ще Ви отговорим възможно най-скоро.

Моля да проверявате периодично дали имейлът с отговора от нас не е в папка „Спам“.

Имейл * Моля, попълнете правилно полето Моля, въведете валиден имейл адрес.
Телефонен номер Моля, попълнете правилно полето Моля, попълнете само цифри
Въпрос * Моля, попълнете правилно полето
Моля, потвърдете, че не сте робот.
Вие изпратихте успешно Вашето запитване!
Запитването Ви не беше изпратено успешно!
Изпращане
За нас

ЗА НАС

ГРИЖА ЗА КЛИЕНТА

БИЗНЕС ПАРТНЬОРСТВА

24INS БЛОГ

ЗАСТРАХОВКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА РИБОЛОВА – ЗНАЕХТЕ ЛИ ЗА НЕЯ!?

19 юни 2020

Наистина, не ни се случва често да правим застраховка на любителите на риболова. Сезонът на риболова е вече в разгара си, а дори подледният риболов е започнал още от месец януари. Интересно ни беше да разберем, че в България за една година се издават около 200 000 риболовни билети (според ИАРА). Затова, когато Георги ни потърси, за да сключи „Туристическа застраховка с покритие за спорт“ не се въздържахме и го попитахме няколко въпроса:

Как открихте сайта на 24ins и как разбрахте, че съществува застраховка за любителите на риболова?
•Не знаех, че има такава застраховка, направо се учудих, когато я открих. Съвсем случайно видях в интернет, че предлагате „Туристическа застраховка с покритие за спорт“ и от чисто любопитство се зачетох кои спортове включва. Ходя за риба откакто се помня, но честно не знаех, че мога да се застраховам. После дори се сетих, че синът ми е поръчвал същата застраховка през Вашия онлайн портал, само че за планински алпинизъм. Но и той не беше обърнал внимание, че риболовът може да бъде включен в нея.
Вие се застраховахте за една година, явно доста често ходите за риба? Какъв риболов практикувате – речен, морски?
•Ходя на риболов, когато мога – имам фирма и щом работата ми дойде в повече награбвам такъмите. Ходя за риба до язовир Цонево, река Дунав, в Черно море, ... - различно.
А любител ли сте на така наречения спортен риболов?
•Всяка година следя Спортния календар на БФРС. Тази година аз не успях, но повечето ми приятели ще участват в улов на хищна риба от брега, четвъртият кръг предстои юли месец. Точно затова застраховката, която предлагате е особено важна за рибарите като нас – тъй като има покрития за: временна или трайна загуба на работоспособност след злополука, спасителни разноски, медицински разноски вследствие на злополука и/или акутно заболяване... Хубаво е също, че и застраховките Ви са на различни застрахователни компании и са с различни покрития – а и че мога да си избера дали да я сключа за определен период от време или направо за цяла година.
Улов на хищна риба!?
•Да, голямата страст за рибарите покрай мен, на мен не толкова, е уловът на сом – той е най-големият хищник в нашите водоеми. Среща се по долните течения на Дунав, в Марица...и не само. Рибарите знаят колко голям и тежък може да бъде сомът – затова не е добре да ходите по тъмно и сами, за да уловите сом. Аз лично съм хващал 17 кг. сом в Дунав, но знам, че това не е най-голямото постижение за такъв улов.
На коя застрахователна компания се доверихте и защо?
•Спрях се на застраховката на Bulgaria Insurance – видях, че и други компании я предлагат – но тази застрахователна компания имаше две застраховки „Туристическа застраховка за любителски спортове“ и „Туристическа застраховка за любителски спортове с допълнителни покрития“. Разликата между двете за покритието, което аз избрах, беше около 20лв. И просто реших да избера застраховката с повече..., да ги наречем повече възможности.

Благодарим Ви г-н Георгиев за това интервю, сигурни сме че сме били полезни на доста рибари в страната и сме ги запознали в общ план с естеството на застраховката. Желаем Ви богат улов и безопасен риболов!

За пълна достоверност на посочената информация отбелязваме Facebook профила на клиента, разбира се с негово съгласие - https://www.facebook.com/profile.php?id=100033976637097

Прилагаме две риболовни карти, които могат да бъдат от полза за всички, които практикуват риболова като любителски спорт, а Вие можете да сключите Вашата застраховка по всяко време при нас:

-риболовни карти на България - водоеми, реки, езера и язовири за риболов в България:

https://marshruti.eu/images/ribolovna-karta-bulgaria.jpg

-карта на България с водоеми и язовири за риба във WikiMapia.org: shorturl.at/jyTVZ

Текстът е авторско съдържание на https://24ins.bg

сподели

share-icon-grey
mail-icon

Моля, въведете имейл, на който да изпратим статията

Имейл адрес

Моля, попълнете правилно полето

Статията е изпратена на посочения имейл.

close-icon
copy-icon

Копирано

arrow