phone call icon
contact icon

РАБОТНО ВРЕМЕ

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК

9:00 Ч. - 17:30 Ч.

contact icon

НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОННИ НОМЕРА

0700 4 24 24

на цената на един градски разговор

contact icon

VIBER

24ins

contact icon

ИДЕИ И КОМЕНТАРИ

ОТГОВОР ДО

2 РАБОТНИ ДНИ

contact icon

ИЗПРАТЕТЕ СЪОБЩЕНИЕ

ОТГОВОР ДО

2 РАБОТНИ ДНИ

[email protected]

contact icon

БИЗНЕС ЗАПИТВАНЕ

ОТГОВОР ДО

2 РАБОТНИ ДНИ

video icon

ВИДЕОКОНСУЛТАЦИЯ

понеделник - петък

9:00 ч. - 17:00 ч.

0700 4 24 24

на цената на един градски разговор

Попитайте ни!

Задайте въпрос

close icon

Можете да попълните Вашите въпроси, имейл и/или телефонен номер за връзка и ние ще Ви отговорим възможно най-скоро.

Моля да проверявате периодично дали имейлът с отговора от нас не е в папка „Спам“.

Имейл * Моля, попълнете правилно полето Моля, въведете валиден имейл адрес.
Телефонен номер Моля, попълнете правилно полето Моля, попълнете само цифри
Въпрос * Моля, попълнете правилно полето
Моля, потвърдете, че не сте робот.
Вие изпратихте успешно Вашето запитване!
Запитването Ви не беше изпратено успешно!
Изпращане
За нас

ЗА НАС

ГРИЖА ЗА КЛИЕНТА

БИЗНЕС ПАРТНЬОРСТВА

24INS БЛОГ

Какво е застраховка „Помощ при пътуване“ от GENERALI?

28 юли 2021

В сезона на лятото и с намаляване на разпространението на COVID-19, вече по-спокойно можете да планирате своята почивка. Сключването на застраховка „Помощ при пътуване“ в чужбина от Generali, ще Ви осигури желаното спокойствие.

Застраховката се сключва, когато тръгването е от България и крайната му точка отново е България. Тя покрива редица рискове, в зависимост от избрания пакет. Но във всеки пакет са включени задължителни основни покрития, на които Вие като застрахован можете да разчитате:
• Медицински разходи – GENERALI осигурява покритие за медицинските разходи, в следствие на злополука или акутно заболяване при пътуване в чужбина;
• Разходи за спешно дентално лечение;
• Разходи за планинско издирване и спасяване;
• Разходи при инфекция с Kоронавирус – медицински разходи за амбулаторно и стационарно лечение и разходи за завръщане в България при стационарно лечение.

Разбира се, от GENERALI могат да Ви предложат и други важни рискове, които да прибавите към Вашата застраховка „Помощ при пътуване“:
• Клауза „Лична отговорност” – осигурява застрахователна защита, в случай че причините вреди на трети лица при пътуване в чужбина и в резултат от това увреждане възникне Ваша „Гражданска отговорност” на МПС;
• Клауза „Правна помощ” – покрива разходите за хонорари на адвокати за правна помощ и защита в съдебно производство;
• Клауза „Съкращаване или удължаване на престоя” – ще получите обезщетение за непредвидените разходи в случаите, в които се налага да се завърнете в България или удължите престоя си в чужбина поради злополука, заболяване, смърт на Ваш близък и др.;
• Клауза „Сигурен портфейл” – осигурява обезщетение в случаите на загуба или кражба на Вашите лични документи (паспорт, лична карта, свидетелство за управление на МПС), кредитни и/или дебитни карти при пътуване в чужбина, включително за последвали некомпенсирани загуби в резултат на неоторизирана/ неразрешена употреба на картите Ви. В допълнение, ако в тези случаи Вие останете без налични платежни средства, асистиращата компания ще Ви предостави заем след като посочено от Вас лице депозира при нас сума, равна на размера на заема.
Към всички посочени рискове можете да добавите и пакет, съобразен с типа превозно средство, което сте предпочели за своята почивка:
• Пакет „ПОЛЕТ” – с него ще бъдете обезщетени за непредвидени разходи (хотел, храна, напитки и лекарства) или вещи от първа необходимост (дрехи, обувки и други), извършени при пътуване в чужбина със самолет, поради отмяна на редовен полет, изпускане на свързващ редовен полет, закъснение или загуба на регистриран багаж;
• Пакет „НА ПЪТ” – при избора му ще бъдете обезщетени, ако при пътуване в чужбина с автомобил извършите непредвидени разходи за хотел, при ПТП, разходи при зареждане на грешно гориво, загуба на ключ за автомобила или претърпите ПТП и имате необходимост от правна помощ и заплащане на гаранция. При възникване на застрахователно събитие, лесно и бързо можете да се свържете с екипа на GENERALI – с денонощно обслужване по телефона от асистанс компанията, както и качествено обслужване при ликвидацията на щета.

Цените на застраховката се определят от избраните от Вас пакети, рискове и от продължителността на почивката Ви.
Можете да изчислите сами цената на Вашата застраховка „Помощ при пътуване“, просто като въведете Вашите данни в калкулатора на сайта на 24ins – https://24ins.bg/bg/travel-abroad.

Текстът е авторско съдържание на https://24ins.bg

сподели

share-icon-grey
mail-icon

Моля, въведете имейл, на който да изпратим статията

Имейл адрес

Моля, попълнете правилно полето

Статията е изпратена на посочения имейл.

close-icon
copy-icon

Копирано

arrow