phone call icon
contact icon

РАБОТНО ВРЕМЕ

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК

9:00 Ч. - 17:30 Ч.

contact icon

НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОННИ НОМЕРА

0700 4 24 24

на цената на един градски разговор

contact icon

VIBER

24ins

contact icon

ИДЕИ И КОМЕНТАРИ

ОТГОВОР ДО

2 РАБОТНИ ДНИ

contact icon

ИЗПРАТЕТЕ СЪОБЩЕНИЕ

ОТГОВОР ДО

2 РАБОТНИ ДНИ

[email protected]

contact icon

БИЗНЕС ЗАПИТВАНЕ

ОТГОВОР ДО

2 РАБОТНИ ДНИ

video icon

ВИДЕОКОНСУЛТАЦИЯ

понеделник - петък

9:00 ч. - 17:00 ч.

0700 4 24 24

на цената на един градски разговор

Попитайте ни!

Задайте въпрос

close icon

Можете да попълните Вашите въпроси, имейл и/или телефонен номер за връзка и ние ще Ви отговорим възможно най-скоро.

Моля да проверявате периодично дали имейлът с отговора от нас не е в папка „Спам“.

Имейл * Моля, попълнете правилно полето Моля, въведете валиден имейл адрес.
Телефонен номер Моля, попълнете правилно полето Моля, попълнете само цифри
Въпрос * Моля, попълнете правилно полето
Моля, потвърдете, че не сте робот.
Вие изпратихте успешно Вашето запитване!
Запитването Ви не беше изпратено успешно!
Изпращане

Начало

Застраховки помощ при пътуване

В планината

Изберете група

Моля, изберете група, за която желаете да сключите застраховка.

Търсим най-добрите оферти за Вас
Въведете нови данни

или

Продължи

Назад

Еднократно пътуване

Годишна застраховка

Застраховката се сключва за единични пътувания в планината (в България) – за туристическа дейност (любителски планински преходи в обозначените за целта туристически маршрути). Препоръка: При чести пътувания в планината, в рамките на една календарна година, Ви съветваме да изберете „Годишна застраховка в планината“. С нея ще спестите средства и ще оптимизирате Вашето време и/или времето на групата пътуващи.

Застраховката се сключва за период от една година при чести пътувания в планината. Важи за територията на България при практикуване на туристическа дейност (любителски планински преходи в обозначените за целта туристически маршрути).

Период

Застрахователна сума:

Моля, попълнете полето

Годишна застраховка при често пътуване в планината

Начална дата

Застрахователна сума:

Моля, попълнете полето

Назад

Тип на застраховката

Продължителност - дни

Период

Валидна до дата

Назад

Тип на застраховката

Начална дата

Продължителност - 365 дни

Цел на пътуването

Териториален обхват

Застраховани лица на 0 - 64 години

Максимален брой до 50 човека.

Застраховани лица на 65 - 99+ години

Максимален брой до 50 човека.

Навършени години на лица на и над 65г.

Застраховани лица до 26 години

Максимален брой до 50 човека.
Продължи
Виж оферти

Търсете етикета

Чрез него сключвате изцяло онлайн застраховка с валидност от 00:00 часа на следващия ден. Ще получите полицата в PDF файл на електронната Ви поща.

Основни предимства:

Заявявате, плащате и получавате Вашата застраховка от едно място - по всяко време на денонощието, без значение къде се намирате.

Получавате на имейл полицата Ви с придружаващите я документи. Не е необходимо да заплащате физическата им доставка и да ги чакате по куриер - те са на имейла Ви до минути.

Полицата е валидна от 00:00 часа на следващия ден, без потвърждение от оператор.

Премията и условията по застраховката не могат да бъдат променяни.

Полицата Ви ще откриете и във Вашия личен профил на 24ins.

С 24ins получавате

Сравняване на офертите на 11+ застрахователни компании

Изцяло онлайн застраховане

Избор на удобен за Вас метод за плащане

Електронна полица на имейл

Личен профил с ползи

Създаване на групи за пътуване

Напомняне за изтичащи застраховки и документи

Професионално обслужване

Клиентите за нас

Какво представлява застраховка „Помощ при пътуване в планината“?

Застраховката осигурява защита и спокойствие, докато се наслаждавате на любимите си занимания в планината. Чрез сключването ѝ си гарантирате финансово обезпечаване на медицински разходи, които са възникнали във връзка с настъпила злополука в планината при упражняване на туристическа дейност, в границите на обозначените за целта маршрути. За каране на ски, на и извън ски пистите, се сключва друг тип застраховка:„Любителски екстремни спортове“ с покритие: пистово каране (ски и сноуборд) и извънпистово каране (фрирайд).

Застраховката важи за територията на България и за посочения в нея период. Може да се сключи еднократно за период от време или за период от една календарна година.

Застраховката, било тя за "еднократно пътуване"или "годишна застраховка", се сключва бързо и лесно през платформата на 24ins, като влиза в сила в 00.00 ч. на датата, посочена в застрахователната полица за начало на застрахователния период, след като премията е платена. Застраховката изтича в 24.00 ч. на датата, посочена в застрахователната полица за край на полицата.

Част от покритите рискове на застраховката са: спешно зъболечение, медицински разходи вследствие злополука и акутно заболяване, разходи за издирване, спасяване и транспортиране вследствие злополука и акутно заболяване, загуба на живот вследствие на злополука, разходи за транспортиране/репатриране на тленните останки и др.

Формиране на цената

Цената на застраховка „Помощ при пътуване в планината“ се определя от избраната застрахователната сума на застраховката, от броя дни, за които застраховката е в сила, от броя покрития, които застрахователната компания предоставя и от възрастта на застрахованите лица.

Новини и промоции

Въпроси и отговори

Какви покрития ще получа като сключа застраховка „Пътуване в планината“?

На нашия сайт предлагаме застрахователните предложения на над 7 компании. От офертите изберете застрахователната компания със застрахователните покрития, които са най-подходящи за Вас.
В зависимост от застрахователната компания, застраховката покрива комбинация от рискове - в това число медицински разноски, спасителни разноски и разходи за репартиране, загуба на живот и трайна загуба на трудоспособност вследствие на злополука.
Професионалистите ни от 24ins ще Ви съдействат, ако се нуждаете от повече информация за застраховката и рисковете, които тя покрива.

За какъв период мога да се сключа застраховка „Пътуване в планината“?

За Ваше удобство, застраховката може да се сключи за срок от един ден до една година.
За единични пътувания в планината е по-добре да изберете таба „Еднократно пътуване“, за чести пътувания в рамките на една календарна година, Ви съветваме да изберете таба „Годишна застраховка“.

Има ли ограничения за възрастта при сключването на застраховка „Пътуване в планината“?

Застрахователните компании предлагат различни условия и ограничения относно възрастта на застрахования. Въвеждайки възрастта на пътуващия в калкулатора, ще видите офертите само на компаниите с покрития за конкретната възрастова група.

За кого е предназначена застраховка „Пътуване в планината“ – обичам да се разхождам в планината, дали е подходяща за мен?

Да, застраховката „Пътуване в планината“ е точно за Вас - тя е за туристи, решили да прекарат свободното си време в планината, в обозначените за целта места.
Не отлагайте сключването на Вашата застраховка от сайта ни - насреща сме при възвикнали въпроси и каквито и да е уточения.

Предвиждам пътуване в планината идните дни, каква застраховка за пътуване в планината е добре да избера?

В случай, че не посещавате често планината - за Вас е подходяща застраховката за еднократно пътуване в планината, но ако сте редовен посетител на българските планини, Ви съветваме да изберете „Годишна застраховка“.

Обикновено посещавам планината с приятели, какво ще ме посъветвате – каква застраховка да избера – „Пътуване в планината“ - еднократно пътуване или „Пътуване в планината“ – за една година?

При чести пътувания в планината, в рамките на една календарна година, Ви съветваме да изберете „Годишна застраховка“ в планината. С нея ще спестите средства и ще оптимизирате Вашето време и/или времето на групата, с която пътувате.
За Ваше улеснение сме разработили възможност от личния Ви профил в 24ins, бързо и лесно да създавате туристически групи за пътуване и да сключите нова застраховка за предстоящото Ви пътуване.

Как се формира цената на застраховката?

Цената на застраховката „Пътуване в планината“ се формира в зависимост от срока на застраховката, включените в нея покрити рискове, като може да варира в зависимост от това дали застраховката е индивидуална или групова. Възрастта на застрахованото лице/застрахованите лица също оказва влияние във формирането на цената. Има застрахователни компании, които предоставят допълнителни отстъпки за група пътуващи. И избора на застрахователна сума оказва влияние върху формирането на цената.

Любител съм на карането на ски – фрирайд – каква застраховка да сключа?

В случай, че желаете да карате ски или сноуборд в извън обозначените за целта писти, да практикувате алпинизъм, планинско колоездене или друг рисков спорт, моля, изберете секция застраховки: „Туристически с покритие за спорт“ и от нея любителския екстремен спорт, който ще упражнявате.

Списък на пътуващите

Застраховани лица на 0 - 64 години

Застраховани лица на 65 - 99+ години

Застраховани лица до 26 години

Затвори
Виж оферти

Сигурни ли сте че желаете да изтриете

Затвори
Изтрий