Плащане на вноска
Вход

РАБОТНО ВРЕМЕ

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК

9:00 Ч. - 17:30 Ч.

НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОННИ НОМЕРА

0700 4 24 24

на цената на един градски разговор

ИДЕИ И КОМЕНТАРИ

ОТГОВОР

ДО 2 РАБОТНИ ДНИ

СКАЙП

WWW.24INS.BG

ИЗПРАТЕТЕ СЪОБЩЕНИЕ

ОТГОВОР

ДО 2 РАБОТНИ ДНИ

БИЗНЕС ЗАПИТВАНЕ

ОТГОВОР

ДО 2 РАБОТНИ ДНИ

[email protected]

Попитайте ни!

Задайте въпрос

close icon

Можете да попълните Вашите въпроси, имейл и/или телефонен номер за връзка и ние ще Ви отговорим възможно най-скоро.

Моля да проверявате периодично дали имейлът с отговора от нас не е в папка „Спам“.

Имейл * Моля, попълнете правилно полето Моля, въведете валиден имейл адрес.
Телефонен номер Моля, попълнете правилно полето Моля, попълнете само цифри
Въпрос * Моля, попълнете правилно полето
Моля, потвърдете, че не сте робот.
Вие изпратихте успешно Вашето запитване!
Запитването Ви не беше изпратено успешно!
Изпращане

Добавете напомняне

Напомнете ми 2 седмици
преди изтичане на застраховката

close icon

Моля, изберете кога застраховката Ви изтича и как бихте искали да се свържем с Вас, за да Ви предложим най-изгодната цена.

Услугата е напълно безплатна за Вас, без значение към коя застрахователна компания или към кой застрахователен брокер сте сключили застраховката си.

Дата на изтичане на застраховката: * Моля, попълнете правилно полето.
Вид на застраховката: * Моля, попълнете правилно полето.

Желая да ми напомните чрез:*

Мобилен телефон * Моля, попълнете полето. Полето трябва да съдържа само цифри.
Имейл * Моля, попълнете полето. Моля, въведете валиден имейл адрес.
Skype * Моля, попълнете полето.

Вашите дата на изтичане на застраховката и настройки за напомняне са запазени успешно.

Вашите дата на изтичане на застраховката и настройки за напомняне не са запазени успешно. Моля, опитайте отново.

За нас

ЗА НАС

ГРИЖА ЗА КЛИЕНТА

БИЗНЕС ПАРТНЬОРСТВА

24INS БЛОГ

ЗАСТРАХОВКА С ПОКРИТИЕ ЗА СКИ СПОРТ - ВАЖНО Е!

3 декември 2020

Първият сняг вече е покрил планинските склонове. Като запалени скиори сте проверили и обновили екипировката си. Набелязали сте писти и места за спускане. Освен за прогнозата за времето, оборудването, компанията и плана за пътуване..., има ли още нещо, за което си струва да помислите?

Отивам на ски! Нужна ли ми е застраховка?

Отговорът е “ДА”! Разбира се, че се е случвало да се върнете от планина щастливи и заредени с енергия - със задоволство да установите, че сте пропуснали да се застраховате и така сте спестили няколко лева.
Покритите рискове са различни за всяка застрахователна компания и зависят от застрахователната сума и конкретната оферта. Основните рискове, които ще намерите в почти всяко предложение, са: И да, застраховката е продукт, чиято полза отчитаме след неприятен инцидент. Виждали сме хвърчащите по пистата моторни шейни-линейки и сме чували за провеждането на спасителни акции в планината. Първоначално пострадалите не се сещат за застраховката си. Но след като получат сметката си, си спомнят за нея. Разходите, за спасителна операция в планината и медицинските разноски при потенциална контузия, могат да бъдат на стойност десетки хиляди левове...

Какво покрива застраховката ми с включен риск от злополука при каране на ски?

Покритите рискове са различни за всяка застрахователна компания и зависят от застрахователната сума и конкретната оферта. Основните рискове, които ще намерите в почти всяко предложение, са:

• покриване на медицински разходи до определена сума;
• покриване на разходи за евакуация и репатриране;
• покриване на разходи за спасителни разноски;
• обезщетение при временна загуба на трудоспособност;
• обезщетение при трайна загуба на работоспособност или смърт от злополука.

Покритията и сумите за обезщетение можете да сравните от онлайн калкулатора на 24ins.

На пистата и извън пистата

Рискът при каране извън писта е много по-голям и това е причината за по-високата цена на тези пакети. Задължително е да има отбелязано в полицата, че ще се кара извънпистово, за да може да са валидни покритията в случай на инцидент. По-малко компании са склонни да включат този риск в пакетите си. Още при търсенето на оферта си отбележете, че желаете споменатото покритие!

За България и за чужбина

И тук има разлика в цената и предлаганите пакети. Пакетите за чужбина често включват и допълнителни покрития като "кражба и загуба на багаж”, “правна помощ”, “разходи за транспорт” и “лични разходи”. Цената за чужбина е по-висока, като застрахователните компании работят с партньори на местно ниво, световни лидери в обслужването на застрахователни щети и помощ при инциденти. В информацията към полицата ще намерите денонощни телефони, които да използвате в случай на инцидент.

Годишна или за период?

Можете да прецените според времето, което сте планирали да отделите за ски. Ако общо Ви се събират над 2 месеца по пистите, по-изгодно ще е да се замислите за годишна застраховка. Разбира се, всичко зависи от покритията и застрахователните суми.

Онлайн застраховане от 24ins.bg

Ние обичаме бързите и лесни услуги! Решихме, че си заслужава да създадем още една такава - за всички, обичащи да спортуват, включително и за нас самите.

Надяваме се все повече застрахователни компании да предложат продукти за този тип застраховки.

Застраховките, предлагани към момента, можете да сравните от нашия калкулатор за
ТУРИСТИЧЕСКА ЗАСТРАХОВКА С ПОКРИТИЯ ЗА ЛЮБИТЕЛСКИ СПОРТОВЕ.

Както всичките ни услуги и тук сме се постарали да направим всичко бързо, лесно и удобно за потребителя. Българското законодателство налага някои ограничения при предлагането на финансови услуги онлайн, които сме съобразили в процеса на поръчване и заплащане на полицата. След като изчислите и изберете най-подходящата за Вас застраховка, ще трябва да въведете лична информация и данни за контакт - на Вас като заявяващ и на групата пътуващи, в случай че се застрахова група.
(Подробна информация за целите и основанието за обработването на личните данни от “Брокер Инс“ ООД, срока за съхранение на личните данни, правата на клиентите във връзка с обработването на личните им данни от “Брокер Инс“ ООД, както и информация за начина, по който те могат да бъдат упражнени, както и всяка друга нормативно изискуема информация, се съдържа в политиката за поверителност на личните данни на “Брокер Инс“ ООД, публикувана на сайта 24ins.bg). След избор на начин на доставка и плащане на полицата, ние ще Ви я доставим безплатно на адрес с куриер или ще можете да си я вземете от наш офис.

Съществува възможност и онлайн процес на доставка, като за целта трябва да сте попълнили и подписали договор за възлагане. В този случай, можете да получите полица на електронния си адрес веднага, след като бъде отчетено плащането. Полицата може да е валидна от 00:00 часа на следващия ден, затова не оставяйте за последния момент.

При инцидент и нужда от помощ

Ако сте в чужбина, трябва да се свържете с асистиращата компания. Телефоните й ще намерите в полицата. Можете да се свържете с нея денонощно, 7 дни в седмицата. Ще бъдете насочени към съответната служба или медицинско заведение.
По всяко време можете да се обадите за съвет или насока и на денонощната линия за клиенти на 24ins.bg – 0700 4 24 24 или да ни пишете - вижте секция “Контакти”.

Пожелаваме Ви много хубави моменти с любимите Ви спортове!

Текстът е авторско съдържание на https://24ins.bg

сподели

share-icon-grey
mail-icon

Моля, въведете имейл, на който да изпратим статията

Имейл адрес

Моля, попълнете правилно полето

Статията е изпратена на посочения имейл.

close-icon
copy-icon

Копирано

arrow