phone call icon
contact icon

РАБОТНО ВРЕМЕ

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК

9:00 Ч. - 17:30 Ч.

contact icon

НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОННИ НОМЕРА

0700 4 24 24

на цената на един градски разговор

contact icon

VIBER

24ins

contact icon

ИДЕИ И КОМЕНТАРИ

ОТГОВОР ДО

2 РАБОТНИ ДНИ

contact icon

ИЗПРАТЕТЕ СЪОБЩЕНИЕ

ОТГОВОР ДО

2 РАБОТНИ ДНИ

[email protected]

contact icon

БИЗНЕС ЗАПИТВАНЕ

ОТГОВОР ДО

2 РАБОТНИ ДНИ

video icon

ВИДЕОКОНСУЛТАЦИЯ

понеделник - петък

9:00 ч. - 17:00 ч.

0700 4 24 24

на цената на един градски разговор

Попитайте ни!

Задайте въпрос

close icon

Можете да попълните Вашите въпроси, имейл и/или телефонен номер за връзка и ние ще Ви отговорим възможно най-скоро.

Моля да проверявате периодично дали имейлът с отговора от нас не е в папка „Спам“.

Имейл * Моля, попълнете правилно полето Моля, въведете валиден имейл адрес.
Телефонен номер Моля, попълнете правилно полето Моля, попълнете само цифри
Въпрос * Моля, попълнете правилно полето
Моля, потвърдете, че не сте робот.
Вие изпратихте успешно Вашето запитване!
Запитването Ви не беше изпратено успешно!
Изпращане
За нас

ЗА НАС

ГРИЖА ЗА КЛИЕНТА

БИЗНЕС ПАРТНЬОРСТВА

24INS БЛОГ

Отношение

Ние предлагаме добри цени като държим и на качеството. Защото знаем, че за Вас е важно застраховката да носи спокойствие и сигурност, да се изплати бързо и без каквито и да е нерви. Затова поддържаме цени, които гарантират изпълнението на дадените обещания. Клиентите ни оценяват колко много време и стрес спестяват, когато използват услугите ни.

Информиран избор

Ние държим клиентите ни да разполагат с необходимата им информация, преди да направят своя избор. Нашите сравнения са ясни и изчерпателни, а цените ни са актуални до минутата. Безплатно уведомяваме клиентите си преди промяната на цените. При инцидент нашите служители ще Ви консултират, отново безплатно, така няма да имате пропуснати ползи, защото не сте знаели всичко.

Лесна навигация

Всеки ден специалистите ни се стремят да направят навигацията в сайта по-удобна и поръчката на застраховки по-бърза. Целият сайт е резултат от усърдно мислене, експериментиране и тестване. Поставяме се на мястото на Вас – нашите клиенти, затова в сайта си предлагаме ясни менюта, разбираем език и кратки форми. А и постоянно се интересуваме от мнението Ви, какво още може да се подобри.

Новаторство

Повечето доставчици на застрахователни услуги препродават застраховки с разлики в цените, като предлагат и качественото обслужване като опция. А за нас застраховането е средство за намаляване на човешките тревоги, то е оценка на риска, като включва дори и неразумното и ирационално поведение. Ние сме тук, за да променим застрахователната дейност. Желанието ни е да придадем на застраховането повече стойност и всеки да разбере ползата от него.

Сигурност

Ние знаем, че финансовата сигурност е важна за нашите клиенти

Лицензиран застрахователен брокер

Сайтът 24ins.bg е собственост на „Брокер Инс" - лицензиран застрахователен брокер с разрешение 499-ЗБ / 2006, регистриран в Комисия за финансов надзор.

Когато сключвате застраховки през този сайт, имате насреща си юридическо лице, което носи законова отговорност за обслужването на Вашите застрахователни полици. Дейността ни е регламентирана от разпоредбите на Кодекса за застраховане. Това ни отличава - зад нас е ясно кой стои и каква отговорност носи. Във всеки един момент Вие знаете на кого трябва да се обадите в случай на нужда.

Абсолютна прозрачност

+ Валидността на лиценза на застрахователен брокер можете да проверите в сайта на КФН: http://www.fsc.bg. + Валидността на лиценза на оператор с лични данни можете да проверите в http://www.cpdp.bg.

+ При съмнения за нередност имате право да сезирате Комисия за финансов надзор и Дирекция застрахователен надзор: https://www.fsc.bg/bg/pazari/zastrahovatelen-pazar. + Кодекс за застраховането: http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2135514184. + Комисия за защита на потребителите: http://www.kzp.bg.

Защита на личните данни

Личните Ви данни се обработват в съответствие със Закона за защита на личните данни, регистрационен номер 1197945.

Когато въвеждате данните си на сайта, в момента на изписване, те са защитени с надеждни технологии за сигурност в интернет – SSL, 128 bit криптирана връзка и Verified by Visa технологии.

Когато има проблем, ние сме на линия

+ национален телефонен номер, на цената на един градски разговор: 24/7. + онлайн чат система за помощ: от понеделник до петък, от 9:00 до 17:30 часа. + партньорски офиси в страната. + денонощен телефонен номер за помощ при възникване на ПТП (за застраховки „Гражданска отговорност” на автомобилистите и „Автокаско").

Информация във връзка с Чл. 325 от Кодекса за застраховане

1. Фирма „Брокер Инс" ООД е регистрирана на 09.11.1998г. с фирмено дело № 12979/1998г. на Софийски Градски Съд, със седалище и адрес на управление - град София, община Триадица, ул. „Кърниградска" 3.

2. С решение № 8 от 23.03.2000 г. и № 499-3Б от 21.07.2006 г. на Комисията за финансов надзор към Министерството на Финансите, „Брокер Инс" ООД получи правото да извършва дейност като застрахователен брокер. Регистрацията може да бъде проверена на адрес: http://www.fsc.bg/bg/registri-i-spravki/ - Електронен регистър и картотека – Застрахователни брокери.

3. „Брокер Инс" ООД не притежава пряко или чрез свързани лица повече от 10% от гласовете в общото събрание или от капитала на застраховател.

4. Застраховател или контролиращо дружество на застраховател не притежават пряко или чрез свързани лица повече от 10% от гласовете в общото събрание или от капитала на „Брокер Инс" ООД.

5. Жалби срещу действия на служители на „Брокер Инс" ООД могат да бъдат подавани до централния офис на дружеството на адрес: София, ул. „Кърниградска" 3 или по електронна поща на адрес: [email protected].

6. Жалби срещу „Брокер Инс" ООД и срещу негови служители могат да се подават и в Комисията за финансов надзор, дирекция "Застрахователен Надзор" на адрес: София 1000, ул. „Будапеща" 16 или по електронна поща на адрес: [email protected].

7. „Брокер Инс" ООД не осъщестява застрахователно посредничество от името на застраховател, а представлява ползвателите на застрахователни услуги.

8. „Брокер Инс" ООД предоставя съвети в качеството си на застрахователен брокер относно разпространяваните от него застрахователни продукти, съгласно чл. 325а, ал. 5 от КЗ – въз основа на справедлив и личен анализ.

9. При осъществяване на дейността си „Брокер Инс" ООД получава възнаграждение, формирано като процент от платената застрахователна премия. В отделни случаи с цел покриване на административните си разходи „Брокер Инс" може да начисли и допълнителна такса.