Лесното застраховане е онлайн
0700 4 24 24
на цената на един градски разговор

Плащане на вноска по полица издадена от 24ins.bg

Въведете данните за полицата

Изберете типа на застраховката

Номер на полица

Къде да проверя?


или ЕГН


Показана е информация само за полиците, които са сключени на вноски. За да видите всички Ваши полици, трябва да влезте в профила си

Плащане
Ще платя в офис на Брокеринс при получаване
Ще платя на куриера при доставката
Заплащате на служителя на куриерската фирма, който ще Ви достави полицата.

/Поръчките се изпълняват от понеделник до петък между 09:00 и 18:00, както и в събота между 09:00 и 13:00. Напомняме Ви , че за Ваше улеснение и удобстово, можете да получите полицата си и на работното място./

Адрес ЗА ДОСТАВКА


Адрес от предходна заявка

Предпочитам да получа полицата си в посочен от мен ден

Оставете коментар за куриера

Ще платя сега по интернет
Удобно онлайн плащане с кредитна или дебитна карта. Онлайн плащанията се извършват чрез системата на Обединена Българска Банка, гарантираща 100% сигурност и защита на данните. Може да използвате Visa или MasterCard или дебитна карта Visa Electron или Maestro.
Банково плащане
Нареждане на банков превод по сметка на Брокер Инс ООД(брокера на който 24ins.bg е онлайн услуга) от всяка банка в България. Може да разпечатете попълненото платежно по долу или да видите банковите ни данни и да наредите превод чрез Вашето електронно банкиране.
Плащане с карти Транскард
Плащане с платежните карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД. Заплащате през системата за национални и международни кредитни карти transcard.bg.
Paypal
Заплащате през международната система за онлайн разплащания PayPal. На следващата стъпка, ще бъдете прехвърлени към системата на PayPal, където ще може да осъществите плащането. PayPal.com е един от най-революционните и сигурни начини за плащане през Интернет.
Epay
Българска система за онлайн разплащания. Можете да платите от регистрирана карта или микросметка. Вашите пари и карти са застраховани БЕЗПЛАТНО до 100 000 лв.